Blog

Hold dig opdateret

Hvordan arbejder jeg med mine krystaller?

I mit arbejde som hesteterapeut og healer arbejder jeg dagligt med sten og krystaller.

Jeg bruger dem aktivt i forbindelse med mine sessioner og rådgiver gerne omkring, hvordan de bruges i forbindelse med meditation og daglige ritualer.

I forbindelse med healingsessioner udvælger jeg pr intuition hvilke krystaller, der skal bruges til den enkelte klient.

Jeg har igennem tiden oparbejdet en god erfaring i, hvilke krystaller, der arbejder bedst sammen i forskellige situationer.

Jeg arbejder med krystaller i alle former og gerne spidser da de samler og komprimerer energierne.

Som et eksempel på hvordan jeg samler og forener energierne for at åbne for chakraernes flow har jeg erfaring med følgende:

Hjertechakra tilføjes en rosenkvarts og solar plexus en septarie. Imellem disse to lægger jeg en amazonitspids.

Rosenkvarts har til formål at åbne for gemte og glemte følelser og septarien for at skabe ro i solar plexus. Amazonit er for at skabe forbindelse imellem de to og for at skabe et kreativt flow, således at der kommer nye input til at omfavne følelser, der kan være svære at håndterer. Jeg gør det for at få dem integreret som en ny erfaring og læring i krop og sjæl.På den måde opløses fastlåste mønstrer og tanker.

Der er uendelige muligheder i arbejdet med krystaller og intet er mere rigtigt end andet. Det vigtigste er, at man har en god fornemmelse af de krystaller, som man udvælger og ønsker at arbejde med.

Jeg får ofte spørgsmål om man kan arbejde og bruge sine krystaller forkert?

Jeg er af den opfattelse at sten og krystaller kun arbejder positivt og vælger man at omgive sig med positiv energi, så er det svært at gøre noget forkert.

Det er vigtigt at du lytter til din egen intuition og vælger ud fra den og ikke efter, hvad andre mener, vil være det bedste for dig.

At opstarte et samarbejde med sin spirituelle side er en livslangt forløb og ikke noget man kan gøre over en vis periode. Vi er alle i konstant læring og kan med fordel give vores egne erfaringer videre, til de, der ønsker dem.

Men i sidste ende er det op til den enkelte hvilke råd og vejledning, de vælger, at følge. Intet er mere rigtigt eller forkert. Det hele handler det om, hvor i livet man befinder sig og hvilket niveau, man kan arbejde på.