healing af dyr

EnergiHealing til dyr der har:


TRAUMER

SKADER

UDVISER MANGEL PÅ TILLID OG KOMMUNIKATION

Healing af dyr

Jeg har god erfaring med healing af dyr. Min erfaring er ofte at den kommunikation, der sker, både bevidst og ubevidst fra begge parter, sommetider er misforstået. Både mennesker og dyr kan udtrykke sig uheldigt og derved opstår der konflikter.

Jeg oplever at heste kan have mistet deres “jordforbindelse”. Det vil sige, at de ikke føler et tilhørsforhold. Enten fordi de har skiftet ejer eller bopæl ofte eller fordi de har været igennem en eller anden form for traume, der har tillært dem en uønsket adfærd.

Hesten kan også have en uønsket adfærd, der kan være opstået pga. en skade eller smerter, der ikke umiddelbart kan forklares.

Jeg har erfaring med heste på højt konkurrence niveau, der har pådraget sig alvorlige skader. Der har blandt andet været en gaffelbåndsskade, hvor hesten nu igen er fungerende i sporten.

Jeg anbefaler at man altid kontakter en dyrlæge inden man kontakter en healer.

Sådan foregår healing af dyr:

Healingsessionerne foregår som udgangspunkt altid hos kunden.

Jeg behøver ingen information om hesten inden jeg går i gang med at arbejde. Det eneste der kræves er, at du er tilstede under healingen.

Som oftest får ejer også meget ud af en healing, da hest og ejer deler en fælles forbindelse og dermed også deler en fælles energi imellem dem.

En session tager som regel en time. Har hesten en større skade anbefales det, at vi aftaler et healingsforløb. Derved modtager hesten kontinuerlig healing over en periode. Hvilket vil give den optimale virkning af energien. Der gives rabat ved forudbestilling på et forløb.

Healing og kommunikation:


Healing og kommunikation er en session hvor hest og ejer begge får healing. Hvor der løses misforståelser parterne imellem. Misforståelser kan skyldes frygt efter et fald, adfærd, trailerlæsning osv. Sessionen foregår som med healing. Jeg kommer ud på opstaldningsadressen. Jeg skal intet vide om hesten på forhånd og jeg skal bruge et øjeblik på at indstille mig på kontakten til hesten.

Det kan være forskelligt hvad jeg modtager fra hesten. Det kan være billeder, sætninger, korte “film”, følelser, fysiske symptomer og lign. Men når disse indtryk kobles sammen er budskaberne nemmere at formidle videre til ejer.

En healing og kommunikation kan efterfølgende suppleres med healing til både hest og rytter. Priser aftales individuelt ved et videre forløb.